OP DE KOFFIE BIJ…

Erik Bastiaansen van VVBHUSAN

Regelmatig drinken we een kopje koffie bij een Trimetal grossier. Deze keer zijn we bij Erik Bastiaansen in Berkel-Enschot.

Erik (l) en Pieter (r)

Wie of wat is Erik Bastiaansen?

Ik ben filiaalleider van ons Hoofdfiliaal in Berkel Enschot. 50 jaar oud en getrouwd met Claudia en vader van 4 kinderen, waarvan 1 bonusdochter. Ik werk al 20 jaar bij VVBHUSAN en ik heb de complete groei meegemaakt. Een boeiende ontwikkeling.

Leuk hoor, en wat is het nieuws uit jullie filiaal?

Het actuele nieuws is dat we in de laatste week van onze oktober aktiemaand zitten. Deze Herfstvoordelen zijn erg bekend bij onze klanten. Sommige mensen wachten soms gewoon met een order plaatsen speciaal tot deze maand. Onze buitendienst probeert ook alle klanten tijdens de Herfsvoordelen te bezoeken. Het is bij ons een sport geworden om goed te scoren in deze periode.

Daarnaast zijn er enkele nieuwe producten geïntroduceerd waaronder de bij jullie bekende Magnatex Mat Clean Sf. Deze muurverf wordt ZEER GOED ontvangen door de klanten. Al met al een drukke en spannende maand waarin samenwerking hoog in het vaandel staat.

En heb je de laatste tijd nog flink gelachen op de zaak?

Lachen gebeurt hier iedere dag, haha! Zowel met de klanten aan de balie als onderling. We proberen een goede band met de schilders op te bouwen en kennen ze vaak ook persoonlijk zodat er echt over alles gesproken kan worden. Dus: er wordt gelachen maar heel soms ook wel eens gehuild. En dat is ook waardevol.

Wat doe je voor verrassends als je niet in de winkel staat?

Dat zal ik je vertellen: na mijn werktijd heb ik nog enkele hobby’s zoals Tennissen en Padellen. Ook mag ik graag een potje kaarten met vrienden met daarbij een lekker buitenlands biertje. Genieten van het leven dus, zoals het een echte Brabander betaamt.

Erik en Pieter in actie achter de balie.

Bedankt dan maar voor het lekkere bakkie. Wat voor koffie schenken jullie eigenlijk?

Wij hebben hier een prima koffiemachine met verse bonen waar de klant diverse soorten dranken kan tappen. Koffie, Cappuccino, Latte en Chocomel en Thee.

Trimetal Bouwverven

Content Creatie & Online Communicatie Heerschop Online voegt waarde toe aan uw online communicatie. Door authentieke inhoud te maken kan elk bedrijf de beleving rondom z’n merk vergroten en zich met zijn ‘why’ helder profileren. Meetbaar!